מתכון לסופלה לחורף:)
|
15/11/2016 |
חומרים: 150 גרם שוקולד מריר 150 גרם חמאה חצי כוס סוכר חצי כוס קמח 3 חלמונים 3 ביצים (גודל 2)
אופן ההכנה: 1. ממיסים את השוקולד בקערה על סיר עם מים חמים (בן מארי), עד להמסה מלאה של השוקולד.
2. מוסיפים את החמאה לקערה עד להמסה.
3. מורידים את הקערה מהסיר, ובמיקסר מערבבים את החמאה והשוקולד המומס, יחד עם הסוכר.
4. מוסיפים את הביצים והחלמונים ומערבבים כ- 30 שניות.
5. מוסיפים את הקמח ומערבבים קלות רק עד לקבלת מסה אחידה.
6. מחלקים לקוקוטים חד פעמיים מנייר כסף, או מסיליקון.
7. אופים בחום של 200 מעלות כ- 15 דקות. ניתן להקפיא, ולחמם לפני ההגשה.
|
|
מוקדש
לכולם:) | |
|
|