מתכון לעוגיות שוקולד ציפס!
|
לפני 3 ימים |
שלום לכולם שימו לפני המתכון אני רוצה להגיד שהמתכון נלקח מאתר אני לא הכנתי את העוגיות פשוט חיפשתי עוגיות שוקולד ציפס בגוגל הלכתי לאתר ושמתי לכם את זה כאן מקווה שתהנו!
מתכון ואופן הכנה: המצרכים : לכ-40 עוגיות: 290 גרם חמאה רכה מאוד 200 גרם סוכר לבן (1 כוס) 200 גרם סוכר חום בהיר (1 כוס) - לא דמררה. אפשר להמיר בסוכר חום רגיל 100 גרם ביצים (2 ביצים גודל M) מעט תמצית וניל 400 גרם קמח (2 וחצי כוסות ועוד 5 כפות) 5 גרם אבקת אפייה (כפית וחצי) 5 גרם מלח (קצת פחות מכפית) 440 גרם שוקולד צ'יפס מריר, חלב, לבן או ערבוב שלהם (2 כוסות)
אופן ההכנה: 1 מערבלים את החמאה ושני סוגי הסוכר במיקסר עם וו גיטרה עד שהתערובת מתאחדת ונהיית קרמית, ולא יותר (בערך 2 דקות).
2 מוסיפים פנימה את הביצים ותמצית הווניל ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. אם צריך, מגרדים מעט את דופנות הקערה.
3 מוסיפים פנימה את הקמח, אבקת האפייה, המלח ופצפוצי השוקולד ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד ופיזור אחיד של השוקולד.
4 מרפדים מגש בנייר אפייה. קורצים מיד מהבצק עיגולים במשקל כ-40 גרם כל אחד ומסדרים בצפיפות. אפשר לעשות זאת במהירות וביעילות בעזרת כף גלידה קטנה.
5 מעבירים את המגש למקרר למשך 2-4 שעות (אפשר גם ללילה, אבל זה הזמן האופטימלי).
6 מוציאים את הכדורים מהמקרר ומסדרים אותם באופן מרווח על תבניות מרופדות בנייר אפייה (כ-16 בתבנית). משאירים את העוגיות בחוץ בטמפרטורת החדר כשעה.
7 מחממים תנור ל-180 מעלות עם טורבו.
8 אופים את העוגיות 11 דקות, עד שהן משתטחות, מזהיבות מעט אבל לא משחימות יותר מדי ועדיין רכות למגע. רצוי לאפות תבנית אחת בכל פעם, לקבלת אפייה אחידה.
9 מצננים את העוגיות לחלוטין. שומרים בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר עד שבוע.
שימו המתכון הזה נלקח מאתר שנקרא MAKO מתכונים ראיתי שיש שם הרבה מתכונים תוכלו להציץ שם! למי שלא הבין לא הבאתי את המתכון מביתי זה מאתר ועכשיו לדבר שחיכיתם לו!!! תופים תופיםםםם.... ההפתעה של 165 עוקבים בקרוב עיצובי פריטים שווים לצפיה!!!!!!
|
|